19 november 2019

Uppdatering från styrelsen nr 5

Hej!

Här kommer en uppdatering till medlemmarna från styrelsen i Brf Viking Karl.

EKONOMI

Föreningens ekonomi är fortsatt stabil. Styrelsen har för avsikt att i samband med omläggning av två av föreningens lån amortera ca en miljon kronor. Vid omläggningen kommer också föreningens ränteutgifter att minska med över tvåhundratusen kronor per år.

POLISEN

Närpolisen inbjuder boende i vårt område att ge sina synpunkter på vad som är viktigt för oss och vad vi tycker att närpolisen ska lägga sina resurser på. För att delta går du in på: www.polisen.se

Sök efter ”Medborgardialog Norrmalm”

”Vår” närpolis heter Peter Enell och har mobilnummer 0708951927. Kan vara bra att ha.

MÅLNING AV NEDRE DELEN AV FASADEN K57 & V21 OCH TERRASSEN VID TVÄTTSTUGAN.

Målningen av dörrar och fönsterkarmar efter fasadmålningen är nu i sitt slutskede. En klar förbättring av husets utseende hoppas jag att alla tycker.

VARMVATTNET

Vi har haft ett par incidenter av dålig tillförsel av varmvatten. Det tycks nu vara löst. Om det fortfarande är någon som har problem så hör av er.

VINDEN – SAKER FÅR INTE STÄLLAS UTANFÖR VINDSFÖRRÅD!

Trots den rensning som vi gjorde på vinden i september och som kostade föreningen pengar så har det nu igen ställts saker (t ex en bokhylla) i ett prång. Vid nästa brandgenomgång (som sker en gång i kvartalet för vår säkerhet) så innebär det att vi kommer att få nedslag och föreningen behöver då bekosta bortforsling av allt som står i gångar och prång. Det vill säga allt som står utanför vindsförråden.

Med detta önskar Styrelsen för Brf Viking Karl alla medlemmar en skön fortsättning på hösten!

Styrelsen Brf Viking Karl

Login